TOKAT / ZİLE - ZİLE ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ (OKULU)

ZİLE ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ (OKULU)

Adres
DİNÇERLER MAH. ENDER SK. M.AKİF ANA OKULU SİTESİ ŞEHIT EMRE AS IMAM HATIP ORTA OKULU ANASINIFI BLOK NO: 23 ZİLE / TOKAT
Vizyon
İçinde bulunduğu işi daha da iyi yapabilmek için araştırma ve geliştirme birimi oluşturmuş, başarılarını çalışanlarıyla paylaşan ve gurur duymalarını sağlayan örnek ve öncü bir kurum olarak; kendine yetebilen,katılımcı, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmek hedefimizdir.
Misyon
Engelli çocuğun toplum içinde bir yük olarak görmekten çok kendine yetebilen,temel becerileri gerçekleştirebilen bireyler haline getirmektir.
BAŞARILARIMIZ
KALORİFER(DOĞAL GAZ)